Don Martin - Isbilen from Kristoffer Klunk on Vimeo.

Men det er jeg som kjører Isbilen!

Musikkvideoen <<Isbilen>> er regissert av Kristoffer Nyborg, filmet av John-Erling Holmenes Fredriksen og klippet av Henrik Berge. Det samme teamet lagde tidligere i år Don Martins populære video “Nilsen”.

- Jeg gikk til Kristoffer rett etter at jeg hadde skrevet låta og sa “jeg vil ha en video som er morsom nok til at du må se den uansett om du har hørt låta hundre ganger allerede”. Det syntes jeg han løste ganske bra, sier Don Martin.

Bortsett fra Don Martin kan du se Tommy Tee, Kevin fra Warlocks, Boss Castro, Son of Light, P3s DJ Herkules m. fl. spille karakterer i “Isbilen”.

Låta er hentet fra Don Martins solodebut “En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt” som ble sluppet av Tee Prod.

Comments are closed