Usa_Today_nyhet

The Urban Legend blir stripe i USAtoday

I juli kom nyheten om at den norske tegneserien hadde fått distribusjonsavtale i USA, og nå 3 måneder senere kan vi melde om at bladet har fått en eksklusiv avtale med USA`s største digitale avis, USA Today.
Hver tirsdag får bladet fire sider presentert på USA Today sine hjemmesider, der “Urban Legend” blir en del av avisens digitale storsatsning. USAtoday.com har over 70 millioner unike besøkende i måneden og 9 millioner unike besøkende hver dag. Avisen har det tredje største papiropplaget i USA med sine 1.67 millioner eksemplarer pr. dag.

Administrerende direktør for AE Entertainment har følgende å si om avtalen:

“USA Today ble trukket til kunsten og historien om The Urban Legend fordi de følte at det ga gjenklang hos et stort publikum. Det er jo en historie som nesten alle kan forholde seg til, mye på samme måte som Batman og Spider-man gjør. Historien om en lærer som bestemmer seg for å gjøre noe med kriminaliteten i byen er noe som er lett gjenkjennelig for et bredt spekter av lesere. Vi elsker historier som har et element som alle kan kjenne seg igjen i. The Urban Legend er lik en rekke bøker, men fortalt på en måte som ingen av dem er. Det er det vi tror det amerikanske publikum vil like. Det er derfor de vil lese historien”.William Wilson

Fjerde utgave av tegneserien på norsk er nå ute hos Narvesen og Point kjeden.

###

Les intervjuet med Josef Yohannes på USAtoday.com sine sider.

The Edvards – More Than Enough

Den norsk-amerikanske “supergruppen” The Edvards består av produsenten HP Gundersen, rapperen Son of Light og produsenten Tommy Tee fra Norge pluss saksofonisten Jon Irabagon fra USA.
I dag slipper de sin første EP under navnet, <<We Believe in the Power of Uniforms>>.

Videoen er laget av SurreaLive.

 

PlayStation 4 Perfect Day!

Sony lanserer ny episk reklame for Playstation 4 under tittelen <<Perfect Day>>.
PS4 lanseres i Norge fra og med 29. november.

TUL_Utgave_1_USA

The Urban Legend med nytt cover for USA lanseringen

Den norske tegneserien <<The Urban Legend>> for nytt cover for lanseringen i USA. A.E entertainment har samarbeidet med den kjente illustratøren Jean-Paul Deshong for det nye coveret . Jean-Paul har tidligere gjort arbeid for anerkjente selskaper som Image, Dark Horse og Zenescope comics.

Don Martin - Isbilen from Kristoffer Klunk on Vimeo.

Men det er jeg som kjører Isbilen!

Musikkvideoen <<Isbilen>> er regissert av Kristoffer Nyborg, filmet av John-Erling Holmenes Fredriksen og klippet av Henrik Berge. Det samme teamet lagde tidligere i år Don Martins populære video “Nilsen”.

- Jeg gikk til Kristoffer rett etter at jeg hadde skrevet låta og sa “jeg vil ha en video som er morsom nok til at du må se den uansett om du har hørt låta hundre ganger allerede”. Det syntes jeg han løste ganske bra, sier Don Martin.

Bortsett fra Don Martin kan du se Tommy Tee, Kevin fra Warlocks, Boss Castro, Son of Light, P3s DJ Herkules m. fl. spille karakterer i “Isbilen”.

Låta er hentet fra Don Martins solodebut “En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt” som ble sluppet av Tee Prod.

A mind needs books as a sword needs a whetstone.
Tyrion Lannister

A very famous quote from the Game of Thrones